10 bilder på kattmonstret, bara för att

Idag är ingen rolig dag. Inget speciellt skäl. Jag har bara värk i ryggen efter allt städandet (som min rygg blir ibland), inte blev det bättre av anspänningen efter panikattacken vid provtagningarna imorse, och nu har jag dessutom en stadig huvudvärk. Jag hoppas den inte bygger upp till ett migrän ikväll, än så länge är det bara ”vanlig” skallebang i alla fall.

Så – jag roar mig med att posta bilder på kattmonstret som togs häromdagen. Han försökte gömma sig i garderoben och då fick jag minsann chansen att ta bilder utan att det bara blev en nos, päls eller öga. Han är jättego med att han vill komma fram och upp i famnen, men det gör det svårt att ta kort på honom 😉

2 thoughts on “10 bilder på kattmonstret, bara för att

  1. Jag såg en liten katt-monster-tjej väldigt lik Lilla flickan på gårdagens kvällsprommis. Pidde är helt klart ”chokladigare” i färgen.

    Hoppas du och monstret har en bra helg långt bort från byggkaoset.

  2. Vi har haft en bra helg 🙂

    Jessica bjöd med mig på kalas (en arbetskompis till henne fyllde jämnt) så jag blev bjuden på middag och dricka och trevligt sällskap. Inte helt fel. Plus att vi upptäckte hur litet vi pratat på sistone så det måste vi bättra oss på. (vad som hänt med barnen, djuren, huset och nya stugan – jag hade urdålig koll på allt) Söndagen var lugn och vi pratade en massa mera – härligt.

    Hoppas ni har det bra! Kramar PS: Syns ju snart i el stockholmo iaf

Kommentarer inaktiverade.