Jag glömde ju köket

Så här såg det ut innan
Så här såg det ut innan
Så här såg det ut igår (kaklet i understa raden har börjats ta bort)
Så här såg det ut igår (kaklet i understa raden har börjats ta bort)

Diskbänken ska ju höjas så de har börjat med att riva nedersta delen av kaklet. Ingen av plattorna sparades (jag vet inte ens om de försökte med den raden) så jag hoppas att det går att spara de som är kvar och sättas upp igen. Men jag tvivlar. Jag valde ju ut kakel igår och iom valde jag även till köket så ifall det inte går så vet de redan vilket kakel de ska ta av.

2 thoughts on “Jag glömde ju köket

  1. Patrik älskar ditt nya kök och förstod till fullo att du vill ha kvar det gamla kaklet. Han tyckte dessutom att badrummet var fräckt, men där var i alla fall jag tvungen att protestera!

    Det är allt en himla tur att det inte är vi som äger huset. Jag: ”Ut – bort!” Han: ”Kvar – stanna!”

    🙂

  2. Hahahaha – ja, om inte badrummet hade varit så slitet så hade de kanske fått renoveras på ett annat sätt. Gamla kaklet och tapeten var inte godkänd av försäkringsbolaget/Anticimex eftersom det inte räknades som fullgott skydd för att inte få vattenskador. Viklet betydde att ville jag göra om för att ändå rädda så hade jag fått riva upp allt för att fixa riktig vattenspärr, sen försöka leta upp lika tapeter och målat om/emaljerat om badkaret. Tyvärr omöjligt. Men jag gillade den gamla toaletten så hade jag haft mycket mera pengar och ork hade det varit kul att renovera efter Gysinge byggnadsvård; http://www.gysinge.nu

Kommentarer inaktiverade.