Besöksiffror kan vara lite roliga

Ser enligt statistiken har jag ca 14 besökare om dagen, totalt 9,681 sedan jag startade bloggen och min ”populäraste” dag hade 63 besök på en och samma dag. Från början när man sökte på ”Huset på kullen” så hamnade jag på Google.se första sida. Nu visar det sig vara ett rätt så populärt namn på olika saker att jag numera håller till på sidan fyra. Populäraste söktermerna man hittat bloggen med är:

badrumstapet 366
encrypted_search_terms 310
gjutjärnsbrunn 184
badrumstapeter 176

Vilket gör att jag antar att rätt så många inte hittar det de egentligen var ute efter utan bara är hoppfulla sökningar och folk snabbt sedan återvänder tillbaka till Googles träfflista.

För efter alla år (sidan skapades 2009) så är det bara 29 kommentarer, och 99.9% av dem är från de 5 personer jag känner som kollar bloggen emellanåt 😉

PS: har lagt ut widgeten med RSS nu.