65 Pannbyte, äntligen dags.

Ja, nu har jag gruvat mig klart, kollat på olika ställen, och till slut bestämt mig att den firman som hittills gjort ett toppenjobb hemma hos mig och dessutom snabba och trevliga får fortsätta med att fixa värmen hemma hos mig. Men 52 000:- blev det på offerten. Det blir en fattig vinter och vår (man får väl tänka sig att hösten är över nu). Jag har skrapat ihop en hel del själv av den summan, och med ROT-avdrag så slipper jag … vad kan det bli, ca 9000:- av den summan. Men ändå, det kan bli att jag behöver ta ett litet lån av föräldrarna á 1000:-/månaden återbetalning. Man slipper ju ränta så i alla fall ;P

Det är ju nu man ska komma på de där tusen olika sakerna man kan önska sig i present och julklapp eftersom båda dagarna kommer ju snart. Men jag kan inte komma på nåt! jag önskar mig. Det skulle vara en röjsåg då, men den använder man ju inte så ofta att den skulle jag egentligen kunna låna av föräldrarna eller lillebrorsan när det behövs. Ack! Får gnugga geniknölarna.

2 thoughts on “65 Pannbyte, äntligen dags.

  1. Själklart ska du önska dig delar av pannan!! Så gör vi alltid, vi har önskat oss kyl/frys, tvättmaskin etc. Det är ju superbra att få sånt och vem i landet Sverige idag behöver pynt och småprylar?

  2. Fick ingen notis om att jag fått en kommentar, va fasen?

    Fast det blir så knepigt att önska tycker jag eftersom jag har räknat på det och jag kommer att vara tvungen att låna … 10 000+ av föräldrarna. Jag kommer inte att få ihop 43 000 till nästa månad. 35 000:- ja. (de har mailat och börjar på måndag morgon kl 7)

    Men kom på att jag saknade andra verktyg så jag kom på en liten lista igår på användbara prylar jag fått låna flera gånger; sekatör för större grenar, vattpass, arbetshandskar eftersom min vass hagtornshäck äter upp dem på löpande band, bågsåg.. det var säkert nåt mer också. Det är inte så dyra saker att det känns ok att önska sig 🙂

Kommentarer inaktiverade.