Efter lektion 2 hatar jag engångsfåtöljen lite mindre

Då har man jobbat lite till med den där fåtöljen som var ihoplimmad och spikad till tusen och eftersom det gick riktigt bra så… blir man lite förlåtande 😉 Spikade sadelgjord och snörade ihop resårhuset idag, och trots att jag glömmer gång på gång hur knutarna ska knytas så blev jag nöjd.

PS: testar att blogga m WordPress Android appen idag och risken finns att bilderna blir ett enda sammelsurium…

2 thoughts on “Efter lektion 2 hatar jag engångsfåtöljen lite mindre

  1. Mildi tid vad du är duktig! Blir helt inspirerad att också ta en kurs… tills jag dimper ner i verkligheten och inser att två små barn, treskiftsarbete, universitetsstudier och delansvar i en gigantisk flytt av en hel akutmottagning nog får räcka för tillfället 🙂

  2. Hahaaha, jo jag förstår det. För mig är det mest att det är så otroligt skönt för skallen att helt stänga av en stund och bara arbeta med händerna samtidigt som man lär sig något. Plus att man ser en förändring på en gång \0/

    … till skillnad från jobbet där vi just haft en hårddiskkrasch på serverhotellet där vår webbsida låg. Så just nu känns det som att det är svårt att försöka mäta hur mycket jobb vi har förlorat eftersom senaste backupen är tydligen en jävla MÅNAD gammal. Så ja, en hobby är definitivt en hjälpande hand i att hålla mig lugnare ;P

Kommentarer inaktiverade.