06 Nämnde jag tomten…

en del av gräsmattan (jag måste ta lite nya kort som det INTE är snö på)
en del av gräsmattan (jag måste ta lite nya kort som det INTE är snö på)

Jag har dessutom en tomt på 3000 m2 (gissa om jag kommer att investera i en motorgräsklippare jag kan ÅKA på så fort det finns pengar till det), och just nu så växer gräsmattan så det knakar.

Jag har dessutom träd, buskar och andra växande saker jag knappt ens vet vad de är. Tur att det inte är några rabatter att ta hand om iaf. Tulpanerna runt huset räknas inte, för de sköter sig mest själva och de är litye svåra att ta död på eftersom det är inte mitt problem att komma ihåg och vattna dem. Eller, det kanske det är men om de har tur så regnar det på dem för jag kommer inte att komma ihåg att vattna. Men jag lär mig väl förhoppningsvis så det inte ser ut som hos grannen några hus bort … påminner om ett spökhus med ogräs som snart har tagit över tomten. Men soptunna står det där och nån måste ju betala för sophämtningen – ergo nån måste ju bo där. Eller?

Jag har även ett litet skjul på tomten, det finns lite ved och annat smått och gott. Inklusive en slipsten!

slipsten. Inte det vanligaste man hittar när man kollar i vedboden...
Ett sycke slipsten. Inte det vanligaste man hittar när man kollar i vedboden...