Så… inga renoveringar på ett tag

    • min elräkning? 42800:- De har i alla fall minskat ner den från 63000:- Inte för att jag har ens minsta möjlighet att försöka se något minsta positivt i det hela. Har pratat med elrådgivningsbyrån eller vad nu konsumentverket för elkunder heter, det hjälpte icket för att summera väldigt kort. Bara att betala.

 

    • eftersom de också ”uppat” min årsförbrukning till 26000kWh, vilket känns helt otroligt med tanke på A) bor ensam B) elementen går inte direkt varma, de är ljumma på vintern och avstängda på sommaren C) inte så att jag har mycket elektriska apparatur igång (torktumlare etc). Men de svär på att nya mätningen av elförbrukning stämmer.  Så kontakt med en elektriker och inväntar domen att pannan är boven. Om så är… det kostar ca 40000-60000:- att byta panna.

 

    • bilen är just nu på verkstaden. Återstår hur dyrt det blir.

 

  • min semester börjar på måndag, underbar start eller hur…