48 Titta vad jag haaaar!

Jag är bilägare igen \0/!

Nya finingen

Kortet blev inte det bästa, taget med halvskakig enhandsfattning av mobilen (händerna fulla med grejer plus satan i gatan så kallt det blåste igår). Åkte in till jobbet med honom idag och han går så fiiiint, stor skillnad mot min Hyndai = kakburkskänsla. Känns jätteskönt att jag hittade en bra bil för de lilla pengarna jag hade.

2 thoughts on “48 Titta vad jag haaaar!

  1. Men titta!! Bloggen lever! Wow, hade nästan gett upp hoppet 😉

    Nice wheels! Trevligt att ha bli igen kan jag tro. Påminner lite om min saligen bortgågna Hysbald. Samma färg och kombi i alla fall 🙂 Mycket att packa på är suvve. Tänk bara på nästa möblerenovering!

  2. Bil is the shit! Kan du behöva när du kommer och hälsar på och ska shoppa på IKEA 😉

Kommentarer inaktiverade.