42 Våren är här

Så, jag har inte skrivit mycket här sedan i vintras. Det har inte hänt så mycket hemma med huset heller. Jag har påbörjat renoveringen av uterummet – dvs slipat väggar och förberett för att måla. Kommer att skriva lite mer om det efter helgen om jag får allt gjort som jag tänkt mig 🙂

Lägger in lite kort idag istället, det har börjat poppat upp blommor lite här och varstans på tomten. Tulpaner, många av dem och det är jättekul! Speciellt eftersom jag inte planterat en enda blomma 😀

Tulpaner vid husväggen (jag tror att det är 'pipen' till oljetanken som syns bredvid...)
Tulpaner vid husväggen (jag tror att det är 'pipen' till oljetanken som syns bredvid...)
En annan sida av huset och där är det gula tulpaner :D
En annan sida av huset och där är det gula tulpaner 😀
Mera tuuulpaaaaner
Mera tuuulpaaaaner
Pärlhyacint? Kan det stämma?
Pärlhyacint? Kan det stämma?