41 det inte bara snöade utan blåste också.. 21/2-2010

Som sagt, när det redan är skottat och klart. Blåsten hade härdat på snön lite också så den var inte lika flygig
Som sagt, när det redan är skottat och klart. Blåsten hade härdat på snön lite också så den var inte lika flygig

Så på söndag morgon fick vi testa hur det är att vara insnöad. Jag fattade inte först vad det var för fel på dörrren, om låset hade fnatt i kylan eftersom det varit lite trögt men verkade inte vara det heller. Så jag gick ner i garaget och tänkte att jag får väl gå runt då. Hah! Jag fick upp dörren lite såpass att jag såg all snö som var upptryckt mot dörren, så det var bara att ta av sig vinterjackan och klämma sig ut, slita ut den efter sig och klättra upp till ytterdörren och skotta fram dörren. Snö såpass högt att handtaget inte syntes och jag har ändå en liten tvåstegs trapp upp till dörren. Tur man lämnat spadarna stående så det var bara att greppa dem från dagen innan. Lite synd att i allt det där skottande så kom man såklart inte på tanken på att ta kort 🙁

Det gick lättare att skotta jämfört med dagen innan, kvalitén var annorlunda och det var inte snö ÖVERALLT utan i STORA drivor. Så vi smög ut bilen för en tur till igenfrusna havet faktiskt. Och jag kan säga att den vägen var kanske inte det bästa valet för det vara bara att gasa och försöka köra igenom drivorna och hoppas att du inte skulle fastna. Men de tyckte det var så coolt att havet kunde frysa såpass att det blev ju värt det ändå – det gick ju bra 🙂

Sen på måndagen kom solen. Så himla fint väder det blev
Sen på måndagen kom solen. Så himla fint väder det blev
De fick testa att åka stjärtlapp i snöhögen på gården först och gav genast blodad tand så vi åkte ut till en riktig backe och åkte pukla i nästan 3 timmar med allt som allt. (inte direkt att prkeringen till backen var plogad så det var att gå en bit)
De fick testa att åka stjärtlapp i snöhögen på gården först och gav genast blodad tand så vi åkte ut till en riktig backe och åkte pulka i nästan 3 timmar med allt som allt. (inte direkt att prkeringen till backen var plogad så det var att gå en bit)

1 thought on “41 det inte bara snöade utan blåste också.. 21/2-2010

Kommentarer inaktiverade.