39 så blev det februari med ännu mer snö

Så mycket snö vad var jag tyckte då i början av februari – hah! Men här är några bilder från elfte februari då jag inte vågade lämna balkongen oskottad längre. Och det var nog lika bra det för idag 24/2 så har det snöat nästan en full balkong till…

Det roliga började med att det inte ens gick att öppna balkongdörren som såklart öppnas utåt – snön var stenhård, nådde till handtaget och täckte hela balkongen så det var bara att klättra ut genom fönstret och börja gräva sig ner. Vilket blev ett litet problem för medan man stod uppe på snön och balanserade (i höjd med kanten på staketet – INTE ramla ner!) så var det lätt att kasta ut snön utanför balkongen. Ju mer man grävde sig ner för att stå stadigt desto drygare blev det att lyfta skoveln över balkongstaketet. Hej, muskler får man av det iaf… hoppas jag så man får ut nåt av allt arbete 😉