37 Mer snökort…

PS: Vill ni se mer snöbilder från runt nyår kan ni se dem här

6 thoughts on “37 Mer snökort…

 1. Oj, oj, oj! Det har hunnit hända en del sen jag kollade in din blogg senast! Snyggt jobbat (både bildligt och faktiskt)!

  1. Tackar! 😀 ja, jag har verkligen fått jobba mig trött ang snön i vinter. Himla tur den var så lätt att skotta!

   Sen så verkar jag ha kommit in i en bra vana att poa lite då och då och se till att få undan grejer så det händer något. Annars vet jag hur det blir, man vänjer sig och så händer det absolut ingenting och sen hoppsan så har det gått år. Det blir så svårt att orka ta tag i grejer och börja igen. Lättare att hålla på medan ångan är uppe 🙂 Planerar att va ledig minst 4 v i sträck i sommar och hinna njuta av det också.

   Hoppas du mår bra och hinner stressa av lite, jag hörde av K hur situationen var just nu *kram*

 2. Hahaha, tänkte du på snösituationen? 😉 Mina ungerska gäster har åkt hem idag så jag har precis gått igenom alla bilder och ska göra en stor snöuppdatering *skratt*

 3. Hej..ojoj tycker lite synd om dig . Men du är ju skicklig som lurar hit Ungerskor som skottar åt dig..Lita hällsar

  1. Hahaha – ja det var skönt att ha lite hjälp 😀 Hälsa så mycket tillbaka. Här snöar det igen idag och det ska tydligen hålla på hela helgen och självklart så jobbar jag den här helgen.

   *kramar*

Kommentarer inaktiverade.