33 tvrummet fixat och färdigt

Börjar med att komma ikapp med att visa lite bilder från tv-rummet när det blev klart. Dock utan nya lampan, den har jag inte satt upp än – för jag har såklart med mitt luddiga minne glömt att köpa glödlampor som passsar den. Typiskt.

Men så här fint blev det i alla fall 🙂

Titta så bra den krångliga tapeten ÄNTLIGEN blev
Titta så bra den krångliga tapeten ÄNTLIGEN blev
Här syns lite av (det ännu inte fullt möblerade) biblioteket också...
Här syns lite av (det ännu inte fullt möblerade) biblioteket också...

I jul har jag gett mig själv ledigt så vi får se vad nästa projekt blir. Insåg tyvärr så här i -25C kylan att min plan att göra en av skrubbarna till kontor fungerar endast på sommaren. Den skrubben har inget eget element och herrej* så kallt det blev där inne. Så nu måste jag planera om lite eler fundera hur jag ska lösa kylan…

3 thoughts on “33 tvrummet fixat och färdigt

  1. Det tar sig, det tar sig! 🙂 Blir kul att se huset IRL fram i vår… för jag har tänkt komma och hälsa på… bara så du vet 😉

  2. Du, det RÄKNAR jag med 😀 Om du hade gillat snöskottning så hade jag tacksamt tagit emot besök just nu hahaha!! Det SNÖAR igen! Sidledes. Så jag är något tacksam att jag tog bussen in i dag så jag slipper skotta fram bilen för att åka hem.

    ♥ Hoppas semestern varit god… erhh du är ju för f*n ledig flera dagar till ju. AVUNDSJUK!

  3. Ha! Ledig var ordet! Det var faktisikt länge sedan någonting känts så vettigt som denna semester. Första veckan sov jag dygnet runt, och sedan dess har jag umgåtts, spelat spel, kollat in mellandagsrean och inte ägnat jobbet en enda tanke. Suvve!

    Hela familjen (utom mamma som inte ville titta på utomjordingar) var och såg Avatar i Sundsvall och imorgon ska jag dra med mig Patrik och se den igen. Så sista ledighetsveckan ska ägnas åt film och böcker. Böcker som jag har valt själv, ska tilläggas 🙂

    Hoppas du har det gott i snön 😉 Är som sagt tillbaka i Katrineholm och även om det inte är jättemycket snö här så är det kallt. -22 var det imorse! Ovanligt!

Kommentarer inaktiverade.