Ny takkrona och tapeter

Ellos Kristallkrona Barock
Ellos Kristallkrona Barock

Har beställt lampa till tv/mediarummet. Hade fått ett rabatterbjudande på 50% så jag dök på att köpa en taklampa som i vanliga fall jag hade tyckt var alldeles för dyr att beställas över nätet utan att ha sett den på riktigt först. Den ser himla fin ut, så jag joppas att verkligheter stämmer med bilden 😀

Jag köpte ju även en lampa till biblioteket på loppis men jag har inte tagit någon bild på den än, kändes som att jag ville få upp den först för att det verkligen skulle synas hur snygg den skulle vara i just det rummet. Liggandes på golvet ser den inte fullt så spännande ut.

Jag hämtade även de tapeter jag beställde då lokala Colorama butiken hade 25% rabatt; Durotapeter igen. Den här gången ur Essens serien, vid namn Fenix. Men tyvärr hittade jag ingen bild på precis den färgen jag valde på nätet. den är silvetblankt vit med matt vitt mönster. Så för allra tydligast så valde jag ladda upp den svart/vita tapeten för att visa upp mönstret här på bloggen.

Fenix ur Duroserien Essens. Mönstret stämmer som sagt men inte färgen.
Fenix ur Duroserien Essens. Mönstret stämmer som sagt men inte färgen.

Bilder hemifrån kommer inte förrän den åkt upp på väggen. Och det kommer inte ske riktigt än på ett tag. Men underarbete först och dessutom så har jag ett knä som krånglar så just nu blir det inte mycket gjort…