01 Jag har köpt hus!

Jaha, så var börjar man… Med bilder kanske.

framsidan av huset
framsidan av huset

Jag har nyss köpt ett alldeles eget (mitt, mitt, mitt!!) hus, och jag tänkte att eftersom inredningen i huset i princip är orört sedan de tidigare ägarna gjorde en jätterenovering 1968 så vore det kul att ta mycket bilder och dokumentera det hela. För renovera ska jag göra. Men lite i taget, och allt ska inte automatiskt bort och rensas ut. Köket var en av skälen jag föll för huset.

originalköket från 1963-68
originalköket från 1963-68

Men jag började med badrummet. Jag kommer att försöka att blogga så ofta som möjligt, grejen är att just nu har jag bara internet på jobbet. Det blev lite si och så med internet/telefon-planeringen där i flyttruschen. Men tur att jag har lägenheten ett tag till, eftersom badrummet som sagt måste fixas. Lite lagomt kul att bo ute på vischan utan toalett, det känns inte riktigt som om man skulle vilja springa upp i skogen och sätta sig även om det teoretiskt skulle gå…  Skog finns det ju i alla fall.

Den här bloggen är mest skapad för att jag ska kunna visa kompisar och familj vad som pågår i huset, och såklart så jag kan skryta om underverket. Sen känns det skönt att ha bilder kvar, likaså steg för steg vad som händer, när sen man vill gå tillbaka och minnas hur det var då när man höll på att fixa som mest. Det här är ett projekt i år, så det ska bli kul och se hur långt pengarna räcker bara för det här med badrummet… oj oj dyra grejer det där.