24 hoppsan vad tiden går fort (del 1)

Umm.. det här blir en jättepost att försöka hinna ikapp med vad jag gjort sen sist. Bäst jag kanske delar upp det… Vi börjar utomhus i mitten/slutet av september, med att grannen utbytte tjänster och erbjöd sig att hjälpa till med slyn på tallkullen och klippa häcken som tack för lånat släp. Men det blev inte bara sly utan även det som växt upp sig till halvriktiga träd, så det räckte inte med röjsåg utan det blev att plocka fram motorsågen. Så några träd och en massa buskar senare så såg det mycket bättre ut bland tallarna. Jag kan till och med hitta plommonträden nu som tidigare stod gömda. Det enda negativa är att nu syns det gamla vedskjulet jättebra, och det är inte något jag vill stoltsera med om vi säger så. Det är uppbyggt av alla slags gamla bitar, från gamla itukapade plastdunkar till ladudörrar och korrugerad plåt.

Sen kapade vi häcken och gjorde den fin, och likaså några buskar som tydligen ska kapas inför varje vinter enligt tidigare ägare. Jag har som sagt inga gröna fingrar alls och än mindre aning om vad växter heter så – buskar kallas allt. Som inte är träd dvs.  Men så här fint blev det!

Till vänster på ovansidan av tomten, utanför min ytterdörr
Till vänster på ovansidan av tomten, utanför min ytterdörr
...och så fortsätter vi åt höger förbi flaggstången
...och så fortsätter vi åt höger förbi flaggstången