22 Vad är det nu då?!!

Kom just hem efter studieresa med jobbet till Norge och fylle rpå kattens vattenskål och tycker vattnet verkar så gult. Har tänkt tanken förut men sen strax efter tyckt jag inbillat mig. Nu så här så gick jag in i badrummet efter och tyckte att det vattnet INTE såg gult ut – så jämförelsetest. Tamme sjutton så är det OLIKA! Vattnet i köket gulaktigt medan det i badrummet klart som korvspadköpvatten.

Titta!

Taget mot mitt fina kökskakel - samma typ av IKEA glas. Skillnaden syns ju jätteväl!
Taget mot mitt fina kökskakel - samma typ av IKEA glas. Skillnaden syns ju jätteväl!
En liten mer inzoomad bild...
En liten mer inzoomad bild...

Jaha, vem frågar man om sånt här? Rörmokarna som var i huset? Har det blivit något efter de höjt diskbänken månntro? För inte tyckte jag att det var så här gult tidigare inte.

(djuuuup suck)