Ajdå, glömde att uppdatera i juli

Så, köket blev klart efter mycket om och men. Jag hade för första gången i mitt liv fyra veckors semester på raken för att hinna pyssla med huset. Fast de första två försvann med att första veckan gick åt att schabbla med hantverkare och andra veckan åt att städa klart. Men jag hann faktiskt måla insidan av köksskåpen vecka två också. Och ick vad den färgen luktade, men det var någon extra hållbar färg som inte lossnar om jag slarvar med att torka porslinet innan jag ställer in det.

Så, lite kort igen – tagna 14 juli;

Titta vad fint det kan bli när de väl får tummen ur och gör som man vill ha det
Titta vad fint det kan bli när de väl får tummen ur och gör som man vill ha det

Trots att det blev tjockare än vad jag ville ha det så blev det riktigt bra ändå till slut, men lite tajt med spisen när man drar ut den för att  ska städa bakom;

Lysknapp när den INTE är inkaklad!
Lysknapp när den INTE är inkaklad!

Det sista kortet visar att de fick till snyggt med den nya fläkten och kaklet bakom – ingen bräda här!!

Fint va?!
Fint va?!