När tiden bara rinner iväg…

Nu blev det så där igen, att det gick lång tid mellan uppdateringar. Vad har jag då gjort sedan sist jag uppdaterade:

 • äntligen avslutat jobbets webbprojekt med bra resultat!
 • haft min BFF Karolina på besök och övertalat henne att vi ska samarbeta om en inredningsblogg ihop. Eller inspirationsblogg. Något som är allt annat än kulörer i svart, grått och vitt och minimalistiskt. Så jag har funderat ganska mycket på det. Vi får se om hon kommer ihåg det 😉
 • Vi gick på konsert, Markus Krunegård, vilket var något helt nytt för mig.
 • Fått vattenmätaren bytt (kommunens eget påhitt) men har självklart inte hört något mer angående golvvärmen. Igår var det prick 3 månader sen jag felanmälde det. Personen ifråga från elfirman ska ringa idag… Det tror jag när jag hör det. (uppdatering, de ringde och det var bara början på ett längre ärende. Har nu pratat med försäkringsbolag, konsumentvägledare och jagat firmor…)
 • Åkt tåg ner till BFF Jennie, städat ur hennes lägenhet för med hennes tur så bytte de alla fönstren lagom till vi skulle bila ner till Karolina. Och så skulle ju sambon komma hem med småttingarna, vill ju inte riktigt att ettåringarna ska kräla i betongdammet som kryper in överallt. Fortsatte ner till Karolina och såg spännande ställen hela vägen så nu är jag supersugen att åka samma väg med tid att stanna och fota. Myste hemma hos Karolina och blev bortskämd med god mat, gott vin och finfint sällskap. Kom hem med förkylning.
  IMG_2095_
 • Sen nästa helg blev det tur till Stockholm och konsert med Adam Lambert. Bodde på finfint hotell nere i källaren där det var tyst och mörkt utan fönster och det bästa man kunde få när man anländer med migrän. Sov i 12 timmar och sen spatserade runt i Stockholm med kameran i näven. Träffade på vänner och hade det väldigt bra trots det skitväder Stockholm bjöd på. Söndagen bestod i att jag gick runt på Fotografiska och halvfrös i fuktiga kläder, yllekappa och paraply är intet mot snöregn sidledes, innan jag gick tillbaka och hittade ett fik att mysa på tills tåget gick hem.
 • Sen kom jag hem med magsjuka. Om det bestod av fiket eller flunsan som verkar gå runt vet jag inte, men måndagen var jag magsjuk sedan låg jag i två dagar till i hög feber vilket inte var kul det heller. Så i princip gick det en hel vecka i att jag bara sov, jag orkade jobba en dag. Iofs tror jag det behövdes för i måndags var jag pigg som en mört. Sen höll det inte riktigt i pga allergierna dök upp igen, åt något jag inte skulle ha gjort i måndags vilket ledde till att händerna kliade såpass att jag hade svårt att sova. När man vill ha vantar på sig för att inte klia sönder sig men man blir varm av vantarna och då kliar det än värre. Men jag vet hur illa det går när jag tar av mig dem så … det blev att vakna några gånger av att jag försökte klia ändå.

 

Det här inlägget har jag försökt publicera i två dagar nu men det dyker upp något annat emellan hela tiden. Jag kan säga så här att när man både hemma och på jobbet måste jaga olika firmor för att följa upp att det man beställt faktiskt levereras, och/eller att man har rättigheter som kund så börjar det bli lite tröttsamt att hålla reda på allt. Men allt är inte bara negativa nyheter, ett stort plus i kanten på den här veckan är att min granne som vi fick skicka iväg i ambulans förra veckan är nu pigg och hemma igen. Vi avslutar med ett kort från Karolina. Trevlig Kristi Himmelsfärdsdag på er!

IMG_2079

 

2 thoughts on “När tiden bara rinner iväg…

 1. Ha! Jag kommet ihåg! Jag säger lite då och då till Raringen att när du och jag blivit kända miljonärer på vår charmiga blogg då!!! 😀

  Suger att du prickade in både förkylning, migrän och magsjuka! Förfärligt. Trevligheter där emellan förvisso men ändå!

  Min kära mor vari Stockholm samma helg som du och hon var inte så nöjd med snöblandat regn från sidan hon heller.

  1. Risken är stor att jag mailar dig någon dag här snart med ny blogg och inlogg och sen är det bara att köra 😀

   Det är bara min tur det där med att vara sjuk jämt när nåt kul ska hända & lagomt till storhelger :P.

Kommentarer inaktiverade.