Rosa hårfärg

När man älskar att färga håret i olika nyanser av blått, orange, rosa med flera så kan det vara lite svårt att underhålla. Det är inte så lätt att bara handla en färgtoning för att piffa upp färgen tills man ska till frissan igen för att färga ”på riktigt”, eftersom det sällan finns i de toner man efterfrågar.

Men så hörde jag talas om Overtone.co på nätet. Jag tror det var Dainty Squid som nämnde dem första gången och jag testade att köpa orange på en gång. Jag blev helnöjd på en gång. Mitt hår och hårbotten gillade kvalitén på balsamet och färgen gav mitt hår lite oomph och lyster.

Orange var en färg som satt i väldigt bra, jag kan varmt rekommendera min frisör på Hårcenter.se som alltid lyckas med härliga färgkombinationer. Jag hade nog lila rötter då och orange hår. Har ingen bra bild att visa så jag länkar till en på Instagram med ungefär samma kombination.

Efter det orangea blev det rosa och knallgula slingor, och sedan lite persikofärg nästan. Blanda orange och rosa och du får rätt ton. Sedan helt rosa. Men den här gången köpte jag ett rosa färgkit från Overtone och det gör stor skillnad. Som i söndags, det var nästan nio veckor sedan jag var till frisören (2/2) och mitt hår behövde lite mer än bara balsamet. Så jag lade i Overtone Go Deep och satt i med det i 30 minuter.

color

Det gör stor skillnad kan jag säga. Och det bästa? Behöver inte oroa mig att jag har rosa färg överallt som fastnar på händer, kakel och handdukar. Visst, man blir lite rosa om naglarna när du sköljer ur färgen men det försvinner under dagen. Lämna inte en hårsnodd full i färg på badkarskanten dock… då blir det fläckar. Märkte jag igår, oops.

DSC_4444_a8cc6474-5564-43b3-bd1e-7f8dccb4cc5d_grande

Vad jag vet säljs inte Overtone i Sverige än men det är lätt att beställa, helt ok leveranstid och numera har de sänkt fraktpriserna till Europa. De har blått, gult, silver, grönt med många fler nyanser. Rekommenderas.

Bör läggas till att Overtone är ju inte riktigt en hårfärg som det är färgbalsam och hårinpackning med färg, så den gör inte alls samma effekt på mina rötter som mitt redan behandlade hår kan jag ju säga. Men om man funderar på att köpa balsam som toner till sitt hår så kan man kolla på deras hemsida och kontakta dem för hjälp. (vet inte ens om det bör nämnas men självklart är inte detta reklam utan bara en produkt som jag gillar som jag inte vet hur många i Sverige som vet om)

2 thoughts on “Rosa hårfärg

  1. Verkligen en helt otrolig skillnad! + för lite kladd också. Jag hennade håret för någon vecka sedan och jösses! Hade glömt/förträngt det massiva kladdet och det läskiga doften!

Kommentarer inaktiverade.