Nu var det längesen sist

Tiden går så fort när man har fullt upp på jobbet. Övertiden gör ju sitt till också förstås. Men nu har det varit påskhelg med flera dagars ledighet och jag har äntligen haft tid och ork att göra något hemma. Så jag flyttade om bokhyllor i biblioteket, stuvade om bland möblerna och städade. Hämtade mattor hos mamma (som tur är har samlat mattor på hög i årtionden) och gjorde om lite, inklusive att äntligen få upp tavlor på väggarna. Självklart har jag inte fått upp alla tavlor för jag kan inte bestämma mig hur jag vill ha det… Hoppas att det inte tar flera år igen innan jag försöker på nytt. Har också flyttat ut ett bord till kallfarstun så att jag kunde få plats med ärvda sängen i uterummet så nu har jag en dagbädd igen. En sommar var jag utan och det var alldeles för länge.

IMG_2004
Ett av hörnen i tv-rummet där det faktiskt blev tavlor uppsatta

 

2 thoughts on “Nu var det längesen sist

  1. Fatta hur kul det är att gå in på din blogg med attityden hon-har-säkert-inte-skrivit-något och hitta flera nya inlägg! Love att kunna hålla min uppdaterad via sociala medier!!

    Blev ju mycket bra! Gillar kombon av ödlan och urnan och kudden. Är en så härlig mix av olika grejer som alla är du och därför passar ihop. Ett personligt hem helt enkelt! Förvånansvärt många som inte har det!

Kommentarer inaktiverade.