Jordfelsbrytaren – det var golvvärmen

Elektrikern kom hit i onsdags & skulle prova att installera en jordfelsbrytare för bara golvvärmen. Problemet har ju varit hela tiden att instrumenten har inte hittat något fel & då svårt att avgöra vad som behöver göras. Men när jag var tvungen att åka till jobbet & lämnade nycklarna till elektrikern så bara jäklades det. Eftersom all annan el hade fungerar när vi dragit ur golvvärme tidigare så borde ju en jordfelsbrytare för bara golvvärmen fungera på samma sätt. Men icket. Stora jordfelsbrytaren slog till hela tiden.

Jag fick ett mail sedan & det visade sig vara slingan i golvet ändå som var boven. Nu har ju jag haft samma firma som dragit om hela elen i huset inkl stora badrumsrenoveringen. Så de skulle nu kolla garantier hos deras leverantörer av värmeslingor etc. Så nu väntar jag på besked så får vi se hur jobbigt det blir innan det är klart…