Beyonces Formation

Vid det här laget har väl alla sett videon men jag måste lägga upp den ändå. Den är så braaa! Jag fattar ingenting, det här är inte alls min musik & ändå så har jag gått & nynnat på Formation sen helgen.

I go off, I go hard
Get what’s mine (take what’s mine), I’m a star
Cause I slay, I slay (hey), I slay (okay), I slay (okay)
All day (okay), I slay (okay), I slay (okay), I slay (okay)
We gon’ slay (slay), gon’ slay (okay), we slay (okay)

Nästan så jag funderar på att köpa biljetter för att se konserten i Stockholm i sommar… Även om det är långt ifrån mina älskade Slipknot & Rammstein så tror jag att det skulle vara en upplevelse att se henne live. Och så just nu, med denna sång & kraften bakom. Texten är mycket om svartas situation i USA just nu & det har redan varit upprörda röster i olika medier.

Det finns säkert bättre länkar än JustJareds sammanfattning av texten om man vill veta mer men.. Klicka på textsjoken & man får en förklaringsruta.