När man fryser av att titta på TV…

Nu är det ju inte en nyhet att jag gillar vinter och gillar dessutom att titta på vinter på TV, och att jag ganska nyss läste en bok som handlade om en journalist som åkte genom Sibirien och intervjuade folk på vägen. Väldigt fascinerande.

Så när jag såg att hela avsnittet av Driven to Extremes där Mika Salo (rallyförare) och Tom Hardy (brittisk skådis) är ute och åker till den kallaste platsen på kartan så var jag ju bara tvungen att se det på nytt. Har ni inte sett det tidigare på TV så rekommenderar jag det, man fryser lite när man ser det men man får skratta gott åt isiga ”toaletter”, bad i isvak och brottning. Vad ska man annars hitta på när det är för kallt för att vara ute (Alexander Karelin är ett bra exempel).

Om inte inbäddningen fungerar i det här inlägget kan man gå direkt till http://www.dailymotion.com/video/x13hoz4_driven-to-extremes_people