När man fortfarande vill ha mer snö…

Jag är inte nöjd med att den vackra snön och kylan har istället blivit töväder. Nu har det blötsnöat hela natten så det ser vitt ut vid första ögonkast, men vägarna är bara slask och det är inte alls kul. Och så såg jag på SVT play att de tydligen spelat Vita Vidder över julen, det hade jag missat helt. Så jag tog chansen att se de 3 sista avsnitten som fanns kvar.

erhwjvaxbxoj1zox7xzeeahkehraxo4za9mlymklzpzg.jpeg
Snöplogning över fjället

Snöröjare som röjer över norska fjällen, i otroligt snö och vacker utsikt och ända upp till Nordkap. Så nu vill jag åka till Nordkap, gärna på vintern.

9reqzuvy10rnxiwwh7vmxwhgckczabrnl-chded5omjw.png
Nordkap och norrsken

Men jag vill inte köra för kolonn-körning känner jag ingen lust till och än mindre snålblåst från sidan över fjället så man inte ser något annat än vitt, vitt, vitt.

Man kan se serien, som heter Bröyt i vei på norska, på Norsk TVs play variant. Utan text, men det går ju att förstå det mesta. Beror lite på…

411398_highres_mimg-brøytebil.jpg.jpg