Throwback Thursday och Flashback Friday i en post

Städade lite på min server och hittade en gammal blogg som nu helt håller på att ramla ihop iom att programvaran inte uppdaterats sedan 2008. Så istället för att försöka laga det så kopierar jag de få intressanta inläggen och små bilderna  hit.

27 november 2008 – åkte av vägen med Hyundaien då det var A) snorhalt B) jag tror att däcket small medan jag körde för något fick bilen att kasta sig och C) mötande bil och jag var redan på väg in på fel körbana att det var bara att fortsätta rätt upp i skogen på motsatt sida. Det gick bra bra för mig, men böcker över hela bilen eftersom jag var på väg ut till en skola och bilen blev ganska trasig. Trodde först inte försäkringen skulle gå med på att renovera istället för att skrota.

dsc00072

2 december 2008 – försöker ta kort på katten. Ha ha. Han ser överlycklig ut, eller hur… 😉

cupido02

cupido03

cupido04

Fortsätter att gå igenom servern, hoppas på att hitta lite fler roliga saker. Sen kanske jag flyttar bloggen till domänen direkt neoville.org, vi får se…