02 Tyvärr så är jag värdelös på att …

ta kort när det är mörkt. Jag skakar på näven eller nåt och det blir suddigt. Men tapeten syns i alla fall. Den fina tapeten från Midbec (a’ 450:-/rullen) som jag var så nöjd med och som jag bara hunnit haft sen december 2007. Suck.

Midbec - kollektion Imagine
vardagsrummet; Midbec - kollektion Imagine

Vardagsrummet i lägenheten var det där i alla fall. Nästa rum är hallen. Borosan EasyUp – 37838, det är ju en hyreslägenhet så den valde jag ur den kollektionen som erbjöds av fastighetsägaren. Blev riktigt snygg faktiskt. Vitt matt bakgrund med högglansigt vitt geometriskt mönster.

hallen
hallen; Borosan EasyUp - 37838

Min fina julklapp syns i bilden också – lillebror kan måla han.

Köket, badrummet och sovrummet är inget speciellt, plus rörigt som av bara tusan med tanke på att de är de rummen jag bor i nu tills badrummet är klart i huset. Matta vita tapeter i köket, grå matt i sovrummet och badrummet är vitt med beige rand mitt genom rummet – mums eller hur. Brunt kakel. Suck. Så istället avslutar vi med bild på kattmonstret som njuter av bara den – han får sova i mattes säng. Sovrummet är annars icke tillåtet område. Han hårar lite för mycket – man får sitta med klisterroller eller klädborste INNAN man tvättar lakanen. Annars är de fullt i vita tussar efter centrifugeringen. Suck. Men två veckor tyckte jag att det gick bra. Jag har ju dessutom stulit hans favorit sovplats: skinnsoffan.

Pidde sovandes så nöjt
Pidde sovandes så nöjt