12 Och så blåste det ju lite…

Mitt under förra veckan när jag åkte ut till huset så märkte man ju att det blåste. Så jag kollade till flaggstången och knöt fast flaggrepet lite bättre, inte tänkte jag så mycket mer på det.

Tji fick jag, överraskning väntade på gräsmattan när jag var dit två dagar senare. En frisk tall har gått av ca 150cm ovanför marken. Bara pang av. Största turen i allt det hela är att den inte hade sönder något, och den föll inåt gården. Hade den ramlat åt andra hållet hade den lagt sig tvärs över vägen och antagligen en bra bit in i grannens vardagsrum. *djupt andetag av lättnad*

Här ser ni stammen avbruten och till vänster skymtar resten av trädet
Här ser ni stammen avbruten och till vänster skymtar resten av trädet
Som sagt - tur att den blåste in åt mitt håll . . .
Som sagt - tur att den blåste in åt mitt håll . . .